Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Rangos borkóstolókon a Folly borok

2022 tavaszán három nívós borkóstolón is képviseltette magát a Folly.

Elsőként február 19-én látogattunk el Budapestre, a Kongresszusi Központba, ahol a Borjour Magnum rendezvényen vettünk részt. Az „Év legnagyobb borkóstolójának” nevezett eseményen 220 kiállító borászat több mint ezer borral jelent meg – borvidékek szerinti felosztásban. Boraink közül a Boróka Rozé, Boróka Fehér, Budai Zöld és Cédrus borunkat kóstolhatta meg az érdeklődő közönség. Legnagyobb sikert a friss palackozású, finoman fűszeres és gyümölcsös Boróka fehérborunk aratta.

 

 

Március 19-én a Corinthia Budapest Hotelben mutattuk be a Folly legjobb tételeit. A Winelovers Grand idén is rendkívül népszerű volt az érdeklődők körében, több, mint 1600 vendég látogatott el az eseményre. A Folly az Olaszrizling teremben várta a kóstolókat, akiknek két fehér házasításunkkal, a Cédrus és a Boróka fehér cuveéinkkel kedveskedtünk.

Április 9-én hatalmas érdeklődés övezte a badacsonyi borászok New York Palotában szervezett rendezvényét, a „Badacsony New Yorkban”-t is. 50 badacsonyi borászat közösen mutatta be legjobb borait a szakmai és a nagyközönség számára, emellett további 10 helyi kiállító szolgáltatásaival ismerkedhettek meg a látogatók. Öröm volt személyesen is találkozni a Folly borokat kedvelők népes táborával, akiket a rendezvényen egyéb kézműves termékeinkkel is megleptünk: az érdeklődők legjobb boraink mellett megkóstolhatták teáinkat, szörpjeinket és a Folly zabkekszeket is.

Reméljük, a következő eseményen Önnel is személyesen találkozhatunk! Az aktuális rendezvényekről tájékozódhat a Facebook oldalunkon IDE kattintva!

 

Keresés