Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Megközelíthetőség

Címünk:
Folly Arborétum és Borászat
8257 Badacsonyörs, Kápolnavölgyi str nr. 25.

GPS: 46.81057245483399, 17.545205077483214

 

 

Hogyan talál ide?

 

autóval

Ábrahámhegy felől (Balatonfüred irányából) a Folly táblával jelölt kereszteződésben, a 71-es útról jobbra letérve a Kápolnavölgyi úton keresztül érhető el az arborétum

Badacsonyörs felől (Keszthely irányából) a Folly táblával jelölt kereszteződésben, a 71-es útról balra letérve a Kápolnavölgyi úton keresztül érhető el az arborétum

vonattal + gyalogosan

Badacsonyörs állomáson leszállva, átkelve a 71-es úton, a Szőlő utcán elindulva, a Szent Antal-kápolnánál jobbra fordulva végig a Szőlő utcán, majd tovább a Mandulás úton, arról balra letérve az Arborétum útra és végül a Kápolnavölgyi útra jobbra fordulva közelíthető meg az Arborétum (cca. 16 perc, 1,6 km)

távolsági busszal + gyalogosan

Badacsonyörs Kemping buszmegállónál leszállva (Keszthely irányából érkezve a 71-es úton átkelve) a gumiszervíz melletti közön elhaladva, a Mandulás út és az Arborétumi út kereszteződésében az Arborétumi útra rátérve, azon egyenesen tovább haladva és végül a Kápolnavölgyi útra jobbra fordulva érhető el az Arborétum (cca. 8 perc, 600 m)

kerékpárral

a Balatoni Bringakörútról letérve, átkelve a 71-es úton a Folly táblával jelölt kereszteződésben, tovább a Kápolnavölgyi úton (cca. 600 méter – meredek, keskeny, aszfaltos útszakasz, kerékpárral nehezen járható!)

30 fős vagy annál nagyobb busszal

ajánlott a buszról az arborétumi feljárónál leszállni (Kápolnavölgyi út 1.), így aszfaltozott úton körülbelül 10-12 perces (600 méter) sétával érhető el a bejárat. Az arborétumig 30 fős vagy annál nagyobb busszal nem lehet felhajtani, mivel keskeny, egysávos, kanyargós út vezet fel. Busz parkolási lehetőségről kérjük előzetesen tájékozódni.

 

Parkolás

Az arborétum előtt tágas, döngölt murva borítású terület áll rendelkezésre a parkolásra. A Folly Arborétum és Borászat a területen álló gépjárművekért és az autókban hagyott értékekért felelősséget nem vállal.

 

Jó tudni!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Folly Arborétumhoz vezető utak keskenyek és egysávosak, a főútról letérve dombon felfele kell haladni, néhol meredek kapaszkodókkal, ezért megkérjük Önöket, hogy ide látogatásukkor fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Távozáskor kérjük, kövessék a javasolt haladási irányt jelző táblákat!

Személyszállítási igény esetén (kisbusz, taxi) szívesen segítünk helyi partnereink kiajánlásában.