Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Bízza ránk a rendezvényszervezést!

Páratlan helyszín - különleges programok – egyedi gasztro élmény!

A Folly Arborétum egyedi, balatoni panorámás helyszínt biztosít céges vagy családi rendezvényeknek, csoportos és csapatépítő programoknak. Legyen az egy nagyobb céges kikapcsolódás vagy egy kisebb születésnapi alkalom, a kert adottságai és az arra épülő változatos programlehetőségek, valamint a kulináris szolgáltatások garantálják a rendezvény sikerességét. Mediterrán hangulatú élménypark, egész évben nyitvatartó étterem és borászat, kerti és gasztronómiai programok – ez a Folly Arborétum, amelynél keresve sem találni ideálisabb, festőibb helyszínt rendezvények megszervezésére.

 

JAVASOLT PROGRAMJAINK:

Kerti séták: a túravezetések közül az egyik legnépszerűbb a Folly egyedi fényjátékait is bemutató Holdfénytúra, valamint a Szőlőtől a borig túra pincelátogatással.

Szabadulószoba: A szabadulószoba szintén szabadtéri, kerti program: az interaktív, négy-hat helyszínből álló könnyű játék során az egyes állomásokról csak akkor lehet tovább indulni a következő fához, ha a résztvevők sikeresen megfejtették a „virtuális” szobát nyitó, 3 számjegyű kódot.

Folly kincsei és a Szőlősgazda: Kifejezetten csapatépítő céllal állítottuk össze a Folly kincsei és a Szőlősgazda programjainkat, amelynek során képességeiket és tudásukat is megmérettethetik a résztvevők.

Folly Kincsei: Szőlő és bor ki mit tud - kültéri vagy beltéri program. Játékos kalandozás a szőlőtermesztés és bor készítés világában. A megismert tudásanyag birtokában csapatokra bontva játékos vetélkedőn vesznek részt a vendégek. A győztes csapatot egy üveg Folly borral (vagy szörppel) ajándékozzuk meg.
Szőlősgazda: Ismeretterjesztő keresőjáték az arborétum kincsei között - kültéri program. A csapatok térkép segítségével önállóan fedezik fel az arborétumi értékeket, különlegességeket. Útközben játékos feladványok színesítik a túrát. 5-10 fős csapatokban (15 fős létszám felett több csoportra bontva) indulnak a csapatok. A győztes csapatot egy üveg Folly borral (vagy szörppel) ajándékozzuk meg.
 
 

 

ÉTTERMÜNK:

A programok mellé borkóstoló, egyedileg összeállított menü, a’la carte vagy menü étkezés, italcsomagok vagy borvacsora igényelhető. Éttermünk és borászatunk emellett egész évben többféle önálló kóstolóprogrammal várja az érdeklődőket. 15 féle saját készítésű szörpünkből szezonális kóstolót kínálunk – legkedveltebb ízeink a gyógynövényes-fűszeres Spring, a közönségkedvenc levendula és az unikális fenyőrügy.

Borászatunk tételeit három-, négy- vagy öttételes borkóstolókon mutatjuk be, ez utóbbi esetében szakavatott kollégánk kalauzolja a résztvevőket a Folly borok világában. A borkóstoló programokból nem maradhat ki a friss, üde ’22-es Boróka rozé vagy az ásványos jegyeket karakteresen felmutató Budai zöld, míg érettebb tételeink közül a gyümölcsös ’21-es Kéknyelűt vagy az enyhén fűszeres illatú, telt ízeket felvonultató Rajnai Rizlinget kínáljuk kóstolásra.

Az indoor rendezvényeket egész éves nyitvatartású éttermünkben és annak két panorámás teraszán, vagy pince helyiségünkben tudjuk elhelyezni, de időjárás függvényében kültéri grillteraszunk, illetve kerti rendezvényhelyszíneink is rendelkezésre állnak. Biztosítjuk az eseményhez szükséges technikai felszereléseket: mobil vetítővászon, mobil projektor, flipchart, mobil hangfal, mikrofon, WIFI. Az étteremben beépített projektor és vászon áll rendelkezésre.

 

AJÁNDÉKOZZON FOLLY-t:

Lepje meg szeretteit, munkatársait, partnereit: ajándékozzon egyedi Folly terméket vagy Folly élményt. Tájékozódjon az alábbi linkeken:

Ajándékcsomagok   |   Ajándékutalvány   |   Follynlove Éves Törzskártya   |   Fa örökbefogadás

 

AJÁNLATKÉRÉS:
Töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el számunkra a rendezvény dátumát, a várható létszámot ill. egyéb igényelt szolgáltatásokat, és 24 órán belül elküldjük ajánlatunkat.


Ajánlatkérését e-mail-en is szeretettel várjuk: info@folly.hu 

Forduljon hozzánk bizalommal egyedi kérésével, elképzeléseivel!

GALÉRIA:

Keresés