Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Borbarangolás a Folly Arborétumban

A Badacsony és környéke különleges arcát mutatja ilyenkor, a dűlőkön és a pincék ódon falai között egészen új élmény várja az utazót. Most izgalmas ízutazás keretében leshetnek be az érdeklődők azokba az éttermekbe, borászatokba, akik rész vesznek a november 13-án kezdődő, és 2022. május végéig összesen 22 helyszínt felölelő Borbarangolás rendezvénysorozat valamelyik állomásán.

 

 

A Borbarangolás mára mondhatni hagyománnyá vált a borvidéken. Arra invitálja a borkedvelőket, hogy ősszel és télen is keressék fel a helyi pincészeteket, éttermeket, fedezzék fel a badacsonyi borok varázslatos világát, kóstoljanak bele az ősz és a tél ízeibe, túrázzanak a dűlők érintésével.

A borvacsorákon hamisítatlan helyi ízek és környékbeli alapanyagokból készült ínycsiklandó menüsorok várják a vendégeket, akik a program során megismerkedhetnek a borok készítőjével és családjával, helyi termékeket kóstolhatnak, és helyszíntől függően bejárhatják a pincét is a gazda vezetésével.

A Folly is csatlakozott idén a Borbarangolás programhoz. November 20-án vezetett kertlátogatással egybekötött borvacsorával várunk mindenkit szeretettel!

 

 

Ételsorunk

Előétel: Libarilett, gesztenye, célkalekvár, zöldség, dióskenyér

Leves: Gyöngyöző libaesszencia, tépett húsával, vele főtt zöldségekkel, minimaceszgombóccal

Főétel: Ludaskása, kacsamáj

Desszert: Balatoni vitorla

Boraink: - Buboréka rozé 2020 - Boróka fehér 2020 - Olaszrizling 2017 - Rajnai rizling 2018 - Rajnai rizling 2019 - Boróka vörös 2019 - Cédrus 2019

-15:30: vezetett túra időpontja -18:00: borvacsora kezdés

A borvacsora ára 16.900 Ft/fő, mely tartalmazza az arborétumi belépőt, borbarangolás borvacsorát, a vezetett túra árát és az ajándék Folly-s borospoharat

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges az info[kukac]folly.hu email címen.

Maximális létszám: 48 fő.