Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Workshop és interaktív programok - ÚJDONSÁG

Áprilistól új, interaktív kerti programokkal várjuk vendégeinket. Rendhagyó formában, workshop és interaktív foglalkozások keretében mutatjuk be látogatóinknak kertünk érdekességeit: gyógyfű-ismertetőnkhöz teakóstolót tartunk, szőlőfajtáinkat pincelátogatással egybekötve mutatjuk be, bekémlelünk a madárodúkba és maglabdacsot készítünk.  

 

► Folly Herba - gyógynövényeink

Érdeklik a gyógynövények? Van otthon, de nem tudja, mire is jó? Illatok, aromák, gyógymódok - beavatjuk a titkokba, és megismertetjük kertünk gyógyító füveivel. Séta végén megkóstolhatják mindhárom gyümölcs, illetve gyógynövényekből készített teakeverékeinket. További információ és kiegészítő jegy vásárlása ITT.

Ár: 2.900 Ft/fő (belépőjegyen felül)

 

► Szőlőtől a borig – kalandozás a tőkék között, pincelátogatással

Ha kedveli és értékeli a finom borokat, kalandozzon velünk a szőlőtermesztés és borkészítés világában. A Folly nem csupán arborétum, hanem badacsonyi szőlőbirtok és pincészet. A program alkalmával megismerkedhet az itt honos szőlőfajtákkal, a talaj jellegzetességeivel. És hogyan készülnek a Folly díjnyertes borai? Különleges pincelátogatás csak a program résztvevőinek, a séta során három tételünket meg is kóstolhatják. További információ és kiegészítő jegy vásárlása ITT.

Ár: 2.900 Ft/fő (belépőjegyen felül)

 

► Kertem és egyéb állatfajták – interaktív kerti program

Tudja, hogy a madárodúk röpnyílása miért a déli vagy keleti égtáj felé néz? Hallotta már, hogy nemcsak az énekesmadarak, de a denevérek is kitűnő rovarpusztítói a kertnek? Látott már rovarhotelt közelről? Ha kertünk hasznos állatairól szeretne még többet megtudni, csatlakozzon egy kerti sétára, aminek során madár- és denevérodúkba kémlelünk és virágbeporzó rovarokat csalogatunk. Szórakoztató játékokkal egybekötött kerti séta, fókuszban a hasznos állatvilág. További információ és kiegészítő jegy vásárlása ITT.

Ár: 1.900 Ft/fő (belépőjegyen felül)

 

► Kertészkedjünk! – kreatív workshop és Follyroll maglabdacs készítés

Kíváncsi arra, hogy lesz egy magból az évek során több méter magas fa? Mi a titka a sikeres ültetésnek, nevelésnek, hogyan gondozzuk a növényt? A program során szemléltetjük a növekedés fázisait és reméljük, hogy a kisebbek is kedvet kapnak a kertészkedéshez. Mire jó a maglabdacs? Készítsen velünk Follyroll-t, melyet hazavihet és otthon fát nevelhet belőle. További információ és kiegészítő jegy vásárlása ITT.

Ár: 1.900 Ft/fő (belépőjegyen felül)

 

Általános tudnivalók:

- A program tartama: 1 óra.

- A csoport létszáma korlátozott (20 fő), a minőségi szolgáltatás és a maximális élmény miatt.

- A program indulási helyszíne: Nádasház előtti központi fogadótér.

- A programhoz réteges öltözködés és kényelmes (túra)cipő viselete ajánlott.

- A programon mindenki saját felelőségére vesz részt.

 

 

Foglalja le helyét, még ma! Jegyek elővételben webshopunkban ITT >>>.