Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Egyéni Törzskártya

Ár:
5.900 Ft (4.646 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: TK_2021_10
Várható szállítás: 2024. július 22.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 950 Ft

Most Ön is részese lehet a különleges atmoszférájú kert és a Folly család történelmének! Follynlove törzsvásárlói programunkat azoknak találtuk ki, akik évente többször is szívesen betérnének az arborétumba, akár egy jóleső sétára, akár egy csésze kávé vagy egy pohár bor elfogyasztására. A Follynlove törzskártya megvásárlásával nem csak kedvezményekre jogosult, de jelképesen a Folly család tagjává is válik! 

Fontos!

Kérjük, hogy a rendelés folyamán a Megjegyzés rovatba legyen kedves az alábbi adatokat megküldeni arra a személyre / személyekre vonatkozóan, akinek a nevére a törzskártya szól:

név:
e-mail cím:
születési hely, idő:
személyi igazolvány száma (ennek hiányában estleg lakcím):

A törzskártya névre szól és át nem ruházható! A beléptetésnél a személyazonosság igazolása szükséges.

Amennyiben ezeket az adatokat nem szeretné itt megadni, lehetősége van külön e-mailt küldeni a webshop[kukac]folly.hu címre, de csak ezen adatok birtokában tudjuk a törzskártyát kiállítani és megküldeni a megadott szállítási címre.

Leírás és Paraméterek

1. Miért legyen Follynlove törzskártya tulajdonos?

-  Follynlove törzskártya tulajdonosaink egy éven keresztül ingyenesen látogathatják az Arborétumot.
-  A www.folly.hu webshopon történő vásárlás esetén 10% kedvezményt biztosítunk a termékek árából. Ez a kedvezmény a szolgáltatásainkra nem vehető igénybe.
-  Belépős programjaink jegyárából ugyancsak 10% kedvezményt biztosítunk.

2. Mit nyújtunk?

- Exkluzivitást. Hírlevelünkön keresztül Follynlove törzskártya tulajdonosaink elsőként értesülhetnek a kertben zajló eseményekről, programokról, valamint a Folly új termékeiről.
- Follynlove törzskártya tulajdonosaink az elsők között próbálhatják ki a Folly legújabb szolgáltatásait.
- Különleges, kizárólag törzsvendégeink számára rendezett exkluzív programokat szervezünk, amelyeken Follynlove törzskártya tulajdonosaink ingyenesen vehetnek részt.

5. Adatvédelem

- Az adatlap kitöltésével a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a megadott információk – beleértve a személyes adatokat is – bekerüljenek a Folly Arborétum elektronikus nyilvántartásába.
- Az adatkezelés és a feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer hatékony működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése, a vásárlói igények figyelembevétele, a törzsvásárlók megbízható tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve az Arborétum iránti elkötelezettség növelése.
- Az adatokat a Folly Arborétum bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki.
- A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül és nem használható többé. Az adatok visszaállítása ezt követően már nem lehetséges.

Keresés