Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Családi Törzskártya

Ár:
6.000 Ft (4.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2021. március 09.
Elérhetőség: Elfogyott

Most Ön is részese lehet a különleges atmoszférájú kert és a Folly család történelmének! Follynlove törzsvásárlói programunkat azoknak találtuk ki, akik évente többször is szívesen betérnének az arborétumba, akár egy jóleső sétára, akár egy csésze kávé vagy egy pohár bor elfogyasztására. A Follynlove törzskártya megvásárlásával nem csak kedvezményekre jogosult, de jelképesen a Folly család tagjává is válik! A családi törzskártyánk két szülő és kiskorú gyermekeikre vonatkozik.

A kosárba rakás előtt kérjük töltse ki űrlapunkat is az adataival!

Igénylőlap:


Leírás és Paraméterek

1. Miért legyen Follynlove törzskártya tulajdonos?

-  Follynlove törzskártya tulajdonosaink egy éven keresztül ingyenesen látogathatják az Arborétumot.
-  A www.folly.hu webshopon történő vásárlás esetén 10% kedvezményt biztosítunk a végösszegből.
-  Belépős programjaink jegyárából ugyancsak 10% kedvezményt biztosítunk.
 

2. Mit nyújtunk?

- Exkluzivitást. Hírlevelünkön keresztül Follynlove törzskártya tulajdonosaink elsőként értesülhetnek a kertben zajló eseményekről, programokról, valamint a Folly új termékeiről.
- Follynlove törzskártya tulajdonosaink az elsők között próbálhatják ki a Folly legújabb szolgáltatásait.
- Különleges, kizárólag törzsvendégeink számára rendezett exkluzív programokat szervezünk, amelyeken Follynlove törzskártya tulajdonosaink ingyenesen vehetnek részt.

5. Adatvédelem

- Az adatlap kitöltésével a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a megadott információk – beleértve a személyes adatokat is – bekerüljenek a Folly Arborétum elektronikus nyilvántartásába.
- Az adatkezelés és a feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer hatékony működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése, a vásárlói igények figyelembevétele, a törzsvásárlók megbízható tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve az Arborétum iránti elkötelezettség növelése.
- Az adatokat a Folly Arborétum bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki.
- A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül és nem használható többé. Az adatok visszaállítása ezt követően már nem lehetséges.

Keresés