Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyelv

hu
en

5 Valentin-napi ajándék, ami felejthetetlenné teszi ezt a napot

A jelenlegi járványhelyzet a Valentin-nap kedvelőit is kihívás elé állította, főként azokat, akik ilyenkor szívesen ültek be egy kellemes vacsorára egy hangulatos étterembe, vagy kedvesükkel szívesen töltöttek el egy romantikus hétvégét egy wellness szállodában. Ezért szeretnénk pár ötlettel kedveskedni azoknak, akik a mostani körülmények között is azon fáradoznak, hogy felejthetetlenné tegyék ezt a napot.

1. Személyes, kézzel írt üzenetek

Mi lehet jobb, mint reggel arra ébredni, hogy a lakás egy-egy pontján a kedvesünk által írt, személyre szóló üzenetek várnak? Írhatjuk post-itekre, de akár Scrubble kockákból is kirakhatunk valamit az asztalra. Akik jó kézügyességgel rendelkeznek vagy több időt tudnak rászánni, akár még kis könyvecskét is készíthetnek szerelmük számára.

2. Szív formájú reggeli

Ha már a reggelnél tartunk, igazán kedves gesztus tud lenni egy ágyba hozott reggeli – ne felejtsük el, hogy idén vasárnapra esik Valentin-nap! Készíthetünk szív alakú tükörtojást, süteményt, de a kreatívabbak, akár a teljes reggelit is e téma köré komponálhatják.

3. Közös főzőcskézés/főzőtanfolyam

Vannak főzőiskolák, amelyek már teljesen átálltak az online főzőtanfolyamokra, így nincs más dolgunk, mint megtalálni a tökéletes kurzust, a regisztráció után megvárni, amíg kiszállítják a hozzávalókat, és bekapcsolni a videókonferenciát. A szakács élőben főz velünk, és segít, ha elakadunk vagy fölmerül bármilyen kérdés. Így közösen állíthatjuk össze a Valentin-napi menüt!

4. 12 hónap – 12 randi

Következő tippünk a 12 előre tervezett randi: minden hónaphoz előkészíthető egy-egy boríték, amely az adott hónapra tervezett közös programötletet tartalmazza, akár egy konkrét időponthoz kötve. Ez lehet például egy online színházi előadás februárban, egy májusi piknik a parkban, egy augusztusi balatoni strandolás, egy szeptemberi kirándulás, egy novemberi mozis este, stb. Ezek a programok szebbé tehetik a hónapokat, és mindig lesz majd mit várni.

5. Meghitt otthoni piknik

Egy Folly meglepetés Valentin-napra: terítsen le egy piknik plédet a nappali közepére, készítsen ki két boros poharat és a Folly Rajnai rizlingjét – vagy színes üvegpoharakba házi készítésű gyömbér szörpünket –, tegye mellé a belga csokoládéból készült Folly kézműves bonbonokat, és már készen is van! A csomagban található atlaszcédrus magokat később közösen el is ültethetik, és ha kihajt, ápolhatják és nevelhetik majd szerelmük bizonyítékaként. A 2 főre szóló kóstolós belépő utalványt egyelőre tegyék el későbbre, amikor minden kinyit, szeretettel várjuk Önöket a Folly Arborétumban.

Ezúton is kellemes készülődést és boldog Valentin-napot kívánunk!