Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Törzskártya

Egy kártya – egy év kedvezményesen a Follyban!

Legyen a vendégünk – évente többször is!

Vásárolja meg Follynlove törzskártyáját a bejáratban, lépjen be egy évig korlátlan alkalommal, térítésmentesen!

Törzsvásárlói programunkat azoknak találtuk ki, akik évente többször is szívesen betérnének az arborétumba, akár egy jóleső sétára, akár egy ebédre vagy vacsorára, netán egy csésze kávé vagy egy pohár bor elfogyasztására. 

A Follynlove törzskártya megvásárlásával egy éven keresztül ingyen léphet be az arborétumba és amellett, hogy kedvezményekre jogosult, jelképesen a Folly család tagjává is válik.

 

Follynlove törzskártya áraink:

Egyéni törzskártya

5.900,- Ft

Családi törzskártya (2 szülő + kiskorú gyermekeik)

15.900,- Ft

Fontos: A kártya névre szól és át nem ruházható! Kártyatulajdonosainkat kérjük, belépéskor szíveskedjenek személyazonosságukat fényképes igazolvánnyal igazolni, köszönjük!

 

Hogyan juthat Follynlove törzskártyához?

· igényelhető az info[kukac]folly.hu e-mail címen, vagy
· megvásárolható webshopunkban
· személyesen a Folly Arborétum jegypénztárában.

 

Legyen Ön is a Folly család tagja!

Kevés olyan arborétum van a Kárpát-medencében, amelyet 117 évvel az alapítás után az alapító család művel és fejleszt tovább. Éppen ezért olyan kivételes a Folly Arborétum, amit immár a dédunoka, a negyedik generáció tagja gondoz teljes szívvel és lélekkel. Egyedülálló családi arborétum ez, ahol az ősök szeretete, hite és kemény munkája ma is ott rejtőzik a fák és a szőlőtőkék között.

Most Ön is részese lehet a megkapó atmoszférájú kert és a Folly család történetének! Törzsvásárlói programunkat azoknak találtuk ki, akik évente többször is szívesen betérnének az arborétumba, akár egy jóleső sétára, akár egy ebédre vagy vacsorára, netán egy csésze kávé vagy egy pohár bor elfogyasztására. 

A Follynlove törzskártya megvásárlásával egy éven keresztül ingyen léphet be az arborétumba és amellett, hogy kedvezményekre jogosult, jelképesen a Folly család tagjává is válik.

 

1. Miért legyen Follynlove törzskártya tulajdonos?

· Follynlove törzskártya tulajdonosaink a kiállítástól számított egy éven keresztül ingyenesen látogathatják az Arborétumot.
· A www.folly.hu webshopon történő vásárlás esetén 10% kedvezményt biztosítunk a termékek árából. (A kedvezmény érvényesítéséhez a webshop@folly.hu e-mail címen vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal!)
· Belépős programjaink jegyárából ugyancsak 10% kedvezményt biztosítunk.
· Follynlove törzskártya áraink: egyéni: 5.900 Ft, családi (2 szülő + kiskorú gyermekeik): 15.900 Ft.

2. Mit nyújtunk?

· Hírlevelünkön keresztül Follynlove törzskártya tulajdonosaink elsőként értesülhetnek a kertben zajló eseményekről, programokról, valamint a Folly új termékeiről. Törzskártya tulajdonosaink hírlevelünket háromhetente e-mailben kapják meg. · Különleges, kizárólag törzsvendégeink számára rendezett exkluzív programokat szervezünk, amelyeken Follynlove törzskártya tulajdonosaink ingyenesen vehetnek részt.

· Kedvelt, korlátozottan elérhető, exkluzív termékeink közül időről-időre csak törzskártyások számára elérhető ajánlatot hirdetünk meg.

3. Hogyan juthat Follynlove törzskártyához?

· A Follynlove törzskártya igényelhető az info[kukac]folly.hu e-mail címen, vagy megvásárolható webshopunkban ill. személyesen a Folly Arborétum jegypénztárában.

4. Hogyan működik, hogyan érvényesíthetőek a kedvezmények?

· Belépéskor a Follynlove törzskártya jegypénztárban történő felmutatásával érvényesíthető a kedvezmény.
· Follynlove törzskártya tulajdonosaink online a https://www.folly.hu/webshop oldalon vásárolhatnak kedvezményesen. A kedvezmény érvényesítéséhez vásárlás előtt legyen kedves a webshop@folly.hu e-mail címen kollegánkkal felvenni a kapcsolatot.

5. Adatvédelem

· Az igénylő adatlap kitöltésével a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a megadott információk – beleértve a személyes adatokat is – bekerüljenek a Folly Arborétum elektronikus nyilvántartásába.
· Az adatkezelés és a feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer hatékony működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése, a vásárlói igények figyelembevétele, a törzsvásárlók megbízható tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve az Arborétum iránti elkötelezettség növelése.
· Az adatokat a Folly Arborétum bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki.
· A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül és nem használható többé. Az adatok visszaállítása ezt követően már nem lehetséges.

 

Keresés