Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Szörp - és borkóstoló

Arborétumi látogatása alkalmával kóstolja meg borainkat, házi szörpjeinket!

3 TÉTELES SZÖRPKÓSTOLÓ + snack: 2.500,- Ft/fő

Kézzel készített, kézműves szörpjeink kizárólag friss alapanyagokból, tartósítószer nélkül készülnek, méltán kedvelt levendula szörpünk Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyes. Igazi gyöngyszemünk a fenyőrügy szörp, melyet minden év áprilisában főzünk Arborétumunk jellegzetes fenyőinek hajtásaiból, csak rövid ideig elérhető.

Kóstoló csomagunk ideális választás, ha kisebb tételben, egyszerre több ízben is szeretnék megkóstolni szörpjeinket. Mindenki saját ízlése szerinti töménységben készítheti el hígítatlan szörpjeinket így a mellé kínált frissítő szódával. A szörpökről ismertetőlapon olvashatnak tájékoztatást.

Klasszikus szörpkóstolónk tartalma: 3 x 0,5 dl szezonálisan változó szirup, 0,5 l szóda, valamint snack Szörpkóstolónk összetétele változik a rendelkezésre álló készlet és szezonalitás függvényében.

 

3 TÉTELES BORKÓSTOLÓ + snack: 2.500,- Ft/fő

A Folly Arborétumhoz közel eső birtokelemeken 7 hektáron folyik a szőlőtermelés, amely, akárcsak az arborétum szeretete és gondozása, generációról generációra szálló örökség a Folly családban. A Kisörsi-hegy és a Tóti-hegy biztosít megfelelő termőterületet vezető szőlőfajtáinknak: a szürkebarátnak, az ottonel muskotálynak, a kéknyelűnek, a rajnai rizlingnek, a budai zöldnek és az olaszrizlingnek. Borászatunk különlegessége Boróka vörös, amit merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtából készítettünk.

A borkóstolóban a ház készleten lévő, szezonálisan változó boraiból választottunk ki 3 fajtát, egy ismertetőlapon azok rövid leírásával. Ideális választás, ha kisebb tételben, egyszerre több ízben szeretnék megkóstolni borainkat.

Borkóstolónk tartalma 3 x 0,5 dl bor, házi snack
Bortételeink a rendelkezésre álló készlet és szezonalitás függvényében állnak rendelkezésre.

 

JÓ TUDNI!

· 4 és 5 tételes borkóstolókat, borvacsorákat is szervezünk zárt csoportok számára min. 10 fő részvételével, borszakértő vezetésével. Egyedi ajánlatkérésével forduljon hozzánk az info@folly.hu címen. Ezekre a programra csak előzetes egyeztetés és visszaigazolás után tudjuk fogadni Vendégeinket. Egyéni vendégek számára borvacsorákat szervezünk, melyekre a jegyvásárlás webshopunkban történik.  

· Vásárlás a helyszínen vagy webshopunkban: Ha ízlett, vigyen haza szörpjeinkből, borainkból. A bejáratnál „pinceáron” megvásárolhatja termékeinket és ha otthon elfogyott, webshopunkban meg is tudja rendelni azokat.