Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Szabadulószoba - Kerti Séta túravezetővel, kiegészítő jegy

Ár:
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Szabadulószoba kerti séta dátuma és időpontja:
Menny.:db
Cikkszám: SZSZ202212
Várható szállítás: 2023. május 31.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 950 Ft

Különleges kerti sétánk szórakoztató programot nyújt családoknak, baráti társaságoknak is.  A Szabadulószoba interaktív játék természetkedvelő kicsiknek és nagyoknak kb. 1-1,5 órában.

A vezetett kerti séták kiegészítő jegye az arborétumi belépőjegy megvásárlásával együtt érvényes. A vezetett kerti séta ára a belépőjegyen felül 1.900,-Ft/fő.

A kosárba helyezés előtt kérjük válassza ki a séta időpontját és a megjegyzés rovatban tüntessék fel a résztvevők nevét. Szállítási módok közül a személyes átvételt, a fizetési módok közül pedig a SimplePay módot kérjük választani. 

Leírás és Paraméterek

Szeretnénk, ha minél több látogatónk megismerné a kertet és annak növényritkaságait. Éppen ezért rendszeresen – nyáron hetente többször, ősztől tavaszig hétvégente – vezetett sétákat tartunk, ahol kollégáink kertismerete és szakértelme a garancia arra, hogy hasznos és érdekes információkat adjunk át vendégeinknek a birtok történetéről és az arborétum kiválóságairól. A csoport létszám korlátozott, a minőségi szolgáltatás és a sétautak kialakítása miatt.

Általános információk a kerti sétákról:

- a program során bemutatjuk az arborétum és a család történetének összefonódását, hogy lett az eredetileg szőlővel beültetett területből arborétum, négy generáción átívelve hogy lett a dédnagypapa hobbijából egy nemzetközileg elismert gyűjteményes kert,
- a séta útvonala érinti az arborétum magját, az Öregarborétumot, ahol több, mint 110 éves fák is találhatók, az útvonal felkanyarodik a kilátóhoz és érinti az új ültetésű növényeket, új telepítéseket, mint pl. a Sequoia ligetet, illetve büszkeségeinket (pl. óriástobozú fenyő),
- a séta során igyekszünk minél több ismeretet átadni az örökzöld növénycsoportokról, tobozfajtákról és a hely egyedi mikroklimatikus viszonyairól,

  • időtartam: 90 perc
  • az indulás helyszíne: Nádasház
  • kérjük, érkezzen indulás előtt 10 perccel a helyszínre
  • a vezetett kerti séta ára a belépőjegyen felül 1.900,-Ft/fő
  • a programokon alkalmanként max. 20 fő vehet részt
  • kényelmes túracipő ajánlott
  • a sétán mindenki saját felelősségére vesz részt

Várjuk jelentkezését, tartson velünk!

► Privát kerti séták eltérő dátumokon, időpontban is foglalhatók, csoportok számára is (magyar, angol vagy német nyelven) kapacitásunk függvényében. További információért írjon nekünk info@folly.hu címre.