Hogyan készül nálunk a semmihez sem fogható, illatos, puha kovászos kenyér? Fél napos, az aratás kezdésére időzített, kovászos kenyér workshopunkon elmondja és megtanítja Turcsics Gábor, a Folly séfje.
► Dátum: 06.29. (vasárnap)
► Időpont: 9:30-16:00 (a program időtartama: 6 és fél óra)
► A program részletei:
- A 6,5 órás workshopot saját kovász készítéssel kezdjük. Elmondjuk, hogyan kell gondozni, nevelni a kovászt. A kovász hazavihető és a megfelelő idő után felhasználható az otthoni sütéshez.
- Nálunk az első lépéstől kezdődően a saját kenyerén dolgozik minden résztvevő, tehát nem készülünk előre elkészített, megkelesztett tésztával. Mindenki a saját tésztáján dolgozva tanulja meg a dagasztás, hajtás, formázás minden csínját-bínját, lépését. Minden fontos mozdulatot és technikát közösen veszünk át. Tekintettel arra, hogy a kovászos kenyér kelesztése hosszú idő, a tésztákat mindenki hazaviheti és otthon fejezheti be, sütheti ki.
- A szakajtót a tésztához mi biztosítjuk.
- A workshopon ebéddel, szörpkóstolóval és a cukrászműhelyünkbe történő rövid kiruccanással várjuk az érdeklődőket.
► Ár: 24.900 Ft/fő, amely magába foglalja
- az arborétumi belépőjegyet
- a workshopon való részvételt
- az alapanyagokat, a haza vihető kovászt és a szakajtóban a nyers kenyeret
- egy egyfogásos ebédet és egy Folly szörpkóstolót
- és egy grátisz pogácsa- és parmezános keksz készítést
► Online vásárolja meg programjegyét >>
![]() |