Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Nyári élmények itthon – kedvezményes belépőjegy

Ár:
5.800 Ft (4.567 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: MTU-0515-0630-2023
Várható szállítás: 2023. május 31.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 950 Ft

2023. május 15. és június 30. közötti időszakban a felnőtt belépőnk mellé megváltott 3 tételes borkóstolós kiegészítő jegy mellé kedvezményesen adjuk az egész éves ingyenes belépésre jogosító follynlove törzskártyát.

A jegy tartalma:

A jegy ára: 5.800 Ft

A megvásárolt kedvezményes belépőjegy egyszeri belépésre jogosítja fel a tulajdonosát az akció időtartama alatt. A kedvezményes jegy részeként kiállított törzskártya a belépéskor vehető át a Folly bejáratában.

Fontos! Kérjük, hogy a rendelés folyamán a Megjegyzés rovatba legyen kedves az alábbi adatokat megküldeni arra a személyre / személyekre vonatkozóan, akinek a nevére a törzskártya szól:
név / e-mail cím / születési hely, idő / személyi igazolvány száma (ennek hiányában estleg lakcím):
Amennyiben ezeket az adatokat nem szeretné itt megadni, lehetősége van külön e-mailt küldeni a webshop[kukac]folly.hu címre, de csak ezen adatok birtokában tudjuk a törzskártyát kiállítani és megküldeni a megadott szállítási címre.

Leírás és Paraméterek

A borkóstolóról:  A Folly Arborétumhoz közel eső birtokelemeken 7 hektáron folyik a szőlőtermelés, amely, akárcsak az arborétum szeretete és gondozása, generációról generációra szálló örökség a Folly családban. A Kisörsi-hegy és a Tóti-hegy biztosít megfelelő termőterületet vezető szőlőfajtáinknak: a szürkebarátnak, az ottonel muskotálynak, a kéknyelűnek, a rajnai rizlingnek, a budai zöldnek és az olaszrizlingnek. Borászatunk különlegessége Boróka vörös, amit merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtából készítettünk.

A borkóstolóban a ház készleten lévő, szezonálisan változó boraiból választottunk ki 3 fajtát, egy ismertetőlapon azok rövid leírásával. Borkóstolónk tartalma 3 x 0,5 dl bor, házi snack. Bortételeink a rendelkezésre álló készlet és szezonalitás függvényében állnak rendelkezésre.

Follynlove törzskártya megvásárlásával nem csak kedvezményekre jogosult, de jelképesen a Folly család tagjává is válik! A kártya névre szól és át nem ruházható!

1. Miért érdemes Follynlove törzskártya tulajdonosnak lenni?

-  Follynlove törzskártya tulajdonosaink egy éven keresztül ingyenesen látogathatják az Arborétumot.
-  A www.folly.hu webshopon történő vásárlás esetén 10% kedvezményt biztosítunk a termékek árából. Ez a kedvezmény a szolgáltatásainkra nem vehető igénybe.
-  Belépős programjaink jegyárából ugyancsak 10% kedvezményt biztosítunk.

2. Mit nyújtunk?

- Exkluzivitást. Hírlevelünkön keresztül Follynlove törzskártya tulajdonosaink elsőként értesülhetnek a kertben zajló eseményekről, programokról, valamint a Folly új termékeiről.
- Follynlove törzskártya tulajdonosaink az elsők között próbálhatják ki a Folly legújabb szolgáltatásait.
- Különleges, kizárólag törzsvendégeink számára rendezett exkluzív programokat szervezünk, amelyeken Follynlove törzskártya tulajdonosaink ingyenesen vehetnek részt.

3. Adatvédelem

- Az adatlap kitöltésével a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a megadott információk – beleértve a személyes adatokat is – bekerüljenek a Folly Arborétum elektronikus nyilvántartásába.
- Az adatkezelés és a feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer hatékony működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése, a vásárlói igények figyelembevétele, a törzsvásárlók megbízható tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve az Arborétum iránti elkötelezettség növelése.
- Az adatokat a Folly Arborétum bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki.
- A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül és nem használható többé. Az adatok visszaállítása ezt követően már nem lehetséges.