Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Kapcsolat

Cím:
Folly Arborétum és Borászat
8257 Badacsonyörs, Kápolnavölgyi út 25.
 
Telefon:
+36-70-333-2569
 
E-mail:
info@follyarboretum.hu
 
Megközelítés:
 
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Folly Arborétumhoz vezető utak keskenyek és egysávosak, a főútról letérve dombon felfele kell haladni, néhol meredek kapaszkodókkal, ezért megkérjük Önöket, hogy ide látogatásukkor fokozott óvatossággal közlekedjenek!
 
Javasolt megközelítések:
 
· autóval érkezőknek: Ábrahámhegy felől a Folly táblával jelölt kereszteződésben, a 71-es útról letérve a Kápolnavölgyi úton keresztül érhető el az arborétum
 
· vonattal érkezőknek: Badacsonyörs állomáson leszállva, átkelve a 71-es úton a Szőlő utcán elindulva a következő útvonalon: Erdős-köz – Kápolnavölgyi út (11 perc, 1,3 km)
 
· túrázóknak: gyalogosan Ábrahámhegy felől érkezve a piros vonás jelzésen a Pálos Kolostorrom érintésével végig a turistajelzésen, majd a Klastrom utca, Hegyalja út, Kápolnavölgyi út vonalán (Ábrahámhegyről indulva cca. 5,4 km a távolság, az egész körtúra 9 km hosszú)
 
· kerékpárosoknak a Balatoni Bringakörúton: Ábrahámhegy felől érkezve Badacsonyörsön, a Folly táblával jelölt kereszteződésben átkelve, a 71-es úton tovább a Kápolnavölgyi úton (cca. 600 méter – meredek, keskeny, aszfaltos útszakasz, kerékpárral nehezen járható!)

Távozáskor kérjük, kövessék a javasolt haladási irányt jelző táblákat!

 

Keresés