Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Legújabb termékek

Raktáron

Illatában a nyár fehérhúsú gyümölcsei köszönnek vissza, elegáns formában. Ezt támasztja alá behízelgő íz világa, jó szövésű teste, amely egyszerre friss és egyszerre társa a balatoni sült halak gazdag körettel készült ételeinek, de fogyaszthatjuk önmagában, kiélvezve a ’terroir’ adta, a fajta által bemutatható mineralitást, valamint élvezhetjük gazdagabb étkezés mellé is.

A termék 2022-ben elnyerte a Balaton-felvidéki Nemzeti Parki Termék Védjegyet.

 

További információ viszonteladóknak -->

3.600 Ft
Elfogyott

Ginkgo biloba

Kínából származó lombhullató nyitvatermő, 20-35 méteresre megnövő fa, jellegzetes, legyező alakú levelekkel. Nagyon ősi növényfaj, betegsége, kártevője nincs, a városi szennyezett levegőt is jól bírja. Hosszú életű; akár ezer évig is elél. Dísznövényként szép sárga őszi lombszíne miatt kedvelt, gyógynövényként is ismert.

1.400 Ft
Raktáron

Fahéjas alma szirup édesítőszerrel

Szirupjainkat kis palackszámban, szezonálisan készítjük, hőkezeléssel tartósítjuk. A termék nem tartalmaz tartósítószert és színezéket. Az előforduló kiválás természetes eredetű és nem befolyásolja a termék minőségét.

3.600 Ft
Raktáron

Június 29-e a hagyomány szerint az aratás kezdete. A hiedelem úgy tartja, ezen a napon a „búza töve megszakad” és elkezdődhet a betakarítás. Péter apostol Róma első püspöke volt, Pál apostol pedig a korai kereszténység jelentős alakja. Névnapjukat azért ünnepeljük június 29-én, mert a hagyomány szerint mindkettőjüket ezen a napon végezték ki i.sz. 67-ben Rómában.

Mi is megünnepeljük az aratás kezdetét, a nyár fordulóját. Melengető napsütés, ezerszínben játszó kert és a megunhatatlan balatoni panoráma – többek között ezt kínáljuk vendégeinknek június utolsó hétvégéjén, amikor izgalmas borvacsorára várjuk vendégeinket. A kivételes menüsorban az angus marha tatárt hideg vajtökleves és lángolt báránygerinc követi – a Folly legjobb borainak kíséretében.

Program:

16:30 Kiegészítő program: Szőlőtől a borig - borséta pincelátogatással

18:00: Borvacsora a tűz jegyében

22.900 Ft
Raktáron

Melengető júniusi napsütés, ezerszínben játszó kert és a megunhatatlan balatoni panoráma – többek között ezt kínáljuk vendégeinknek az év egyik leghosszabb napján, amikor hosszabb nyitvatartással és esti fénysétával várjuk látogatóinkat.

Tüzet ugyan nem gyújtunk a kertben, de gondoskodunk a tüzes szórakozásról: szentivánéji borvacsoráinkba séfünk igazán "lángoló" fogásokat álmodott meg.

Program:

18:00: Borvacsora a tűz jegyében

21:00 Kiegészítő program: Fényfestés & Holdfénytúra - kerti séta túravezetővel

22.900 Ft
Raktáron

A Boróka elnevezésű borunk az arborétum egyik meghatározó növény fajtájáról kapta a nevét. Muskotály, olaszrizling és szürkebarát házasításának az eredménye. Virágillat, gyanta és rizlinges fűszeresség, élénk összetett savszerkezet, friss, gyümölcsös.

A termék 2022-ben elnyerte a Balaton-felvidéki Nemzeti Parki Termék Védjegyet.

További információ viszonteladóknak -->

3.100 Ft
Előrendelhető

Buboréka rosé gyöngyöző borunkat kékfrankos szőlőből készítettük, egy kis széd-dioxiddal megbolondítva. Illatában és ízében friss, főként málnás jegyek és gazdag gyümölcsösség jellemzi.

(Vásárolható a termék, kérjük nyomjon az értesítés gombra és kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot!)

További információ viszonteladóknak -->

2.700 Ft
Előrendelhető

Boróka rosé borunkat kékfrankos és pinot noir szőlőfajtákból készítettük, illatában és ízében friss, enyhén fűszeres, gazdagon gyümölcsös.

A termék 2023-ban a Vinagorán aranyérmet nyert.

(Vásárolható a termék, kérjük nyomjon az értesítés gombra és kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot!)

További információ viszonteladóknak -->

2.700 Ft
Raktáron

Budai Zöld borunk mint a badacsonyi borvidék egyik érdekessége került palackba. A fajtát élénk „badacsonyi” savvilág jellemzi, ez lehet záloga a hosszú érlelhetőségének és íz-, illat- komplexitásának. Fogyaszthatjuk önmagában, kiélvezve a ’terroir’ adta, a fajta által bemutatható mineralitást, valamint élvezhetjük gazdagabb étkezés mellé is! Ízében ásványos jegyei mellett zöld, már–már fenyőgyantás illatjegyek jelentkeznek.

További információ viszonteladóknak -->

4.500 Ft

Keresés