Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Őszi családi porgramok

Őszi családi porgramok

Mint azt mindannyian tudjuk, idén az iskolai őszi szünet helyett hosszabb lesz a téli szünet, ettől függetlenül a Follyban a korábban tervezett őszi vakáció idejére szervezünk családi- és gyerekprogramokat. Szeretettel várjuk a kisebbeket és nagyobbakat az október végi hosszú hétvégén és november első hétvégéjén is. A hétvégékre kerti sétákkal, családi programokkal, éttermünkben pedig speciális menüajánlattal készülünk.

Október 29-én a gyerekeké lesz a főszerep: kolléganőnk vezetésével a legkisebbek két alkalommal játékos foglalkozás keretében ismerkedhetnek meg a kert őszi növény- és állatvilágával.

Szabaduló szoba másként: elsősorban baráti társaságoknak, családoknak ajánljuk a kb. 1,5 órás játékos csapatépítő programot október 30-án, vasárnap – ezúttal azonban nem szó szerint kell érteni a szabaduló szobát: nem belső térben, hanem az arborétumban várjuk a kalandos kedvű jelentkezőket.

November 1-én a „cédrusok, ciprusok és borókák” téma köré szervezett kerti sétán lehet részt venni.  

November 5-én ismét a természetkedvelő családokat várjuk: a Folly Kincsei kincskereső játék során bejárjuk az arborétumot és garantáljuk, hogy páratlan kincsekre bukkanunk az ősszel is teljes szépségében ragyogó kertben. A program kb. 1,5 órás.

További részlete ITT.

Keresés