Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kalandra fel Magyarország!

A járványügyi korlátozások enyhítésének köszönhetően végre lehetőségünk adódik arra, hogy újra felfedezzük Magyarország különleges helyeit. A MOL által szervezett Kalandra fel Magyarország! elnevezésű, a belföldi turizmust újraindító nagyszabású, játékos akcióhoz csatlakozott a Folly. A promócióban 10 kategóriában összesen 50 belföldi turisztikai helyszín kap kiemelt figyelmet.

A játékosoknak a következő feltételeket kell teljesíteniük: az 50 előre meghatározott helyszín valamelyikét felkeresni, és az ott kapott blokkot begyűjteni, valamint a megadott MOL-kutak valamelyikének felkeresni, ahol egy vásárlás erejéig a játékosoknak használniuk kell a Multipont-kártyájukat. Aki a játék időtartama alatt legalább 7, a desztinációkhoz kapcsolt MOL benzinkúton tankol Multipontkártyájával vagy MOL GO applikáció segítségével, 1000 Multipontot kap ajándékba, valamint bekerül a sorsolásba, ahol több százezres és egy milliós nagyságrendű nyeremény is vár a kalandorokra.

Ez még nem minden, ugyanis az akció keretében, aki a játékhoz tartozó pecsétgyűjtővel, magazinnal vagy MOL Multipont-kártyával érkezik a Folly Arborétumba, 10 %-os kedvezményt érvényesíthet a belépő díjából (típustól függetlenül)!

A játék időtartama: 2020.07.01. – 2020.09.30.

 

Keresés