Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Húsvéti meglepetés a Follytól

Tobozfestés, locsolóvíz-készítés, arcfestés, tojáskeresés, húsvéti ajtódísz és húsvéti dobozkészítés – ezekkel a hagyományos programokkal szoktuk várni vendégeinket a húsvéti ünnepek alkalmából arborétumunkba. Tavaly sok család és barát döntött úgy, hogy részt vesz a Folly húsvéti eseményén, és a szabad ég alatt, a csodás panorámájú kertben tölti a hosszú hétvégét. Sajnos idén a járványhelyzetre való tekintettel nem tudjuk megvalósítani hagyományos ünnepi programunkat, ezért most másféleképpen igyekszünk megörvendeztetni törzsvendégeinket és az arborétum iránt érdeklődőket: megpróbáljuk otthonukba varázsolni a különleges atmoszférájú kertet!

Virtuális arborétumi sétával készülünk azok számára, akik szívesen kalandoznának az online térben az örökzöld kert fái alatt. Facebook oldalunkon hamarosan megtalálhatóak lesznek ezek a tartalmak. (További friss hírekért és érdekességekért ITT követhet bennünket!)

Másrészt húsvéti meglepetéscsomagunkkal bárki megajándékozhatja szeretteit és távoli rokonait (vagy akár saját magát) egy kis Follyval. Mivel idén sajnos elmaradnak a nagy családi összejövetelek, találkozók és látogatások, segítünk abban, hogy meg tudja lepni szeretteit: válasszon húsvéti ajándékcsomagjaink közül, adja le rendelését, és eljuttatjuk ajándékát a megadott címre! Különleges csomagválogatásunkba a Folly legkedveltebb termékeit rejtettük el: egy zamatos Folly bort, egy ízletes Folly szörpöt és két csomag, természetes alapanyagokból készített Folly teát, valamint egy egyedi Folly bögrét. (A rendelés ellenértékét átutalással tudja teljesíteni kollégáink által küldött számla alapján.)

Áldott húsvétot kíván a Folly Arborétum csapata!

Keresés