Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Helyszín, programok és gasztronómia: rendezvénylehetőségek a Follyban

Helyszín, programok és gasztronómia: rendezvénylehetőségek a Follyban A Folly Arborétum egyedi, prémiumkategóriás helyszínt biztosít a céges rendezvényeknek, csoportos és csapatépítő programoknak. Legyen az egy kisebb szakmai megbeszélés vagy egy nagyobb létszámú céges összejövetel, a kert adottságai és az arra épülő változatos programlehetőségek, valamint a kulináris szolgáltatások garantálják a rendezvény sikerességét.

Mediterrán hangulat, különleges növénygyűjtemény, egész évben nyitvatartó étterem és borászat, szabadidős létesítmény és élménypark, kerti és gasztronómiai programok – ez a Folly Arborétum, amelynél keresve sem találni ideálisabb, festőibb helyszínt céges rendezvények megszervezésére.

CÉGES RENDEZVÉNYEKRE JAVASOLT PROGRAMJAINK:

Folly fényfestést bemutató kerti séták

Kerti programjaink közül az egyik legnépszerűbb a Folly fényfestést bemutató vezetett kerti séta. A program során 8 különböző helyszínen csodálhatják meg a résztvevők, ahogy a kert ikonikus növényeit, valamint a kerti műalkotásait és térelemeit egyedi, látványos fényjátékok világítják meg.

Szabadulószoba

A szabadulószoba szintén szabadtéri, kerti program: az interaktív, négy-hat helyszínből álló játék során az egyes állomásokról csak akkor lehet tovább indulni a következő fához, ha a résztvevők sikeresen megfejtették a „virtuális” szobát nyitó, 3 számjegyű kódot.

Folly kincsei és a Szőlősgazda

Kifejezetten csapatépítő céllal állítottuk össze a Folly kincsei és a Szőlősgazda programjainkat, amelynek során képességeiket és tudásukat is megmérettethetik a résztvevők.

Folly Kincsei: Szőlő és bor ki mit tud - kültéri vagy beltéri program. Játékos kalandozás a szőlőtermesztés és bor készítés világában. A megismert tudásanyag birtokában csapatokra bontva játékos vetélkedőn vesznek részt a vendégek. A győztes csapatot egy üveg Folly borral (vagy szörppel) ajándékozzuk meg.

Szőlősgazda: Ismeretterjesztő keresőjáték az arborétum kincsei között - kültéri program. A csapatok térkép segítségével önállóan fedezik fel az arborétumi értékeket, különlegességeket. Útközben játékos feladványok színesítik a túrát. 5-10 fős csapatokban (15 fős létszám felett több csoportra bontva) indulnak a csapatok. A győztes csapatot egy üveg Folly borral (vagy szörppel) ajándékozzuk meg.

ÉTTEREM:

A programok mellé egyedileg összeállított menü, a’la carte vagy menü étkezés, borvacsora igényelhető. Éttermünk és borászatunk emellett egész évben többféle önálló kóstolóprogrammal várja az érdeklődőket. 15 féle saját készítésű szörpünkből szezonális kóstolót kínálunk – legkedveltebb ízeink a gyógynövényes-fűszeres Spring, a közönségkedvenc levendula és az unikális fenyőrügy.
 
Borászatunk tételeit három- vagy öttételes borkóstolókon mutatjuk be, ez utóbbi esetében szakavatott kollégánk kalauzolja a résztvevőket a Folly borok világában. A borkóstoló programokból nem maradhat ki a friss, üde ’22-es Boróka rozé vagy az ásványos jegyeket karakteresen felmutató Budai zöld, míg érettebb tételeink közül a gyümölcsös ’21-es Kéknyelűt vagy az enyhén fűszeres illatú, telt ízeket felvonultató Rajnai Rizlinget kínáljuk kóstolásra.
 
Az indoor rendezvényeket egész éves nyitvatartású éttermünkben és annak két panorámás teraszán, vagy a szezonális nyitvatartású Panoráma Kávéházunkban tudjuk elhelyezni, de a kültéri grillteraszunk, illetve kerti rendezvényhelyszíneink is rendelkezésre állnak. Igény esetén saját cukrászműhelyünk remekeiből összeállított kávészünetet kínálunk és biztosítjuk az eseményhez szükséges technikai felszereléseket: mobil vetítővászon, mobil projektor, flipchart, mobil hangfal, mikrofon, WIFI. Az étteremben beépített projektor és vászon áll rendelkezésre.

Ajánlatkérés: info@folly.hu