Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Gyereknapi meglepetés a Follytól

Gyerekzsivajok és kacajok nélkül a Folly élmény sem lenne teljes. Családbarát helyként kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kicsik is jól érezzék magukat az arborétumban: az itt található izgalmas játszótér – benne a mókuskerékkel, pókhintával és óriáscsúszdával – vidám kikapcsolódást ígér, a gyerekeknek készített frissítő szörpök és könnyed grillfogások pedig kifejezetten jól tudnak esni az egész napos játék után. Nemrég újranyitottunk, így sok szeretettel várjuk kedves látogatóinkat az örökzöld kertbe, ahol grillteraszunkon különleges ínyencségeket, süteményeket és Folly szörpöket, teákat fogyaszthatnak!

Idén gyereknapra különleges meglepetéscsomaggal készültünk a kicsiknek: olyan ajándékcsomagot állítottunk össze nekik, amely biztosan mosolyt csal az arcukra!

Tudjuk, hogy a gyerekeknek is nagy örömet okoz a kertészkedés, ezért meglepetéscsomagunkba egy igazi különlegességet rejtettünk el az arborétumból: az atlaszcédrus magját. A csomagban található cserép és kerti szerszám segítségével a kicsik maguk ültethetik el a magot, a nagy munka után pedig ízletes Folly házi szörppel olthatják szomjukat környezetbarát poharainkból.

(Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy a csomagfotón látható kerti szerszám illusztráció, az ásót kis villa, illetve lapát is felválthatja, ez előre nem meghatározható.)

Gyereknapi meglepetéscsomagunkat pár lépésben megrendelheti az oldalunkon: IDE kattintva, mi pedig eljuttatjuk ajándékát a megadott címre! (A rendelés ellenértékét átutalással tudja teljesíteni kollégáink által küldött számla alapján.)

Nagyon boldog gyereknapot kívánunk!