Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Gondoskodás és szeretet – Anyák napja a Follyban

 

Az anyák napja az egyik legkülönlegesebb ünnepünk, ekkor köszöntjük fel az édesanyákat és emlékezünk meg az anyaságról. Az anyákat világszerte több országban is megünneplik, különböző időpontokban. Hazánkban május első vasárnapján szoktunk köszönetet mondani nekik, de az idei az első év, amikor a COVID19 vírus okozta helyzet miatt nem tehetjük ezt meg személyesen. Mert óvjuk őket.

Mivel a Follyban minden a törődésről és a háláról szól, ráadásul felelős vállalkozásként mi is bezártuk egy időre az arborétum kapuit, hogy ezzel is támogassuk a bevezetett intézkedéseket, ezért egy meglepetéssel készültünk, egy olyan egyedi ajándékcsomagot állítottunk össze, amellyel mindenki ki tudja fejezni édesanyja, nagymamája, dédmamája iránt érzett szeretetét, gondoskodását.

Az anyák napjára szánt meglepetéscsomagba természetes alapanyagokból készített Folly teát, házi Folly szörpöt és zamatos Folly bort tettünk, valamint a csomag ékessége a különleges páfrányfenyő (ginkgo biloba) magjai, amelyet szeretteink elültethetnek egy kis virágcserépben, kb. 2 centis nedves földtakarással otthon, az erkélyen vagy éppenséggel a kertjükben, és 10-15 napra rá új élet sarjad majd a földben.

Anyák napi ajándékcsomagunkat pár lépésben megrendelheti az oldalunkon: IDE kattintva, és mi eljuttatjuk ajándékát a megadott címre! (A rendelés ellenértékét átutalással tudja teljesíteni kollégáink által küldött számla alapján.)

Isten éltessen minden édesanyát és nagymamát!

 

Keresés