Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Esküvő kiállítást tartottunk a Follyban

Az esküvő az egyik legfontosabb esemény egy pár életében – a 117 éves Folly egyedi helyszínt biztosít polgári és egyházi szertartásnak egyaránt. Szerettük volna minél több érdeklődőnek bemutatni a Follyban tartott esküvők semmihez sem hasonlítható hangulatát, ezért február 20-án megszerveztük első esküvői nyílt napunkat.

 

 

Rendezvényünkön a résztvevők végig kóstolhatták a Folly esküvői ebéd vagy vacsora menükínálatát, valamint cukrászatunk kreatív esküvői tortáit is.

 

 

A program részeként bemutattuk a szertartás és vacsora helyszíneket, valamint ismertettük az érdeklődőknek a legfontosabb tudnivalókat, apró részleteket, ami tudjuk, hogy mind-mind fontos, amikor egy ilyen jeles eseményt szervezünk.

Partnereink voltak ebben a szépséges dekorációkat készítő Sági Annamária  (Sági Virág, Keszthely) és Győrei - Suba Alexandra (Papír Róka, Keszthely), Zsigmond Zsuzsanna (Sissi Méterárú & Princess Mennyasszonyi ruha, Tapolca), aki saját készítésű, szebbnél-szebb ruhákkal kápráztatta el a vendégeket, valamint Katkó Blanka (Veszprém) fényképész, aki esküvői és jegyesfotózásos portfólióját mutatta be az érdeklődőknek.

Egy esküvői szertartásra és az azt követő ünnepi ebédre vagy díszvacsorára kevesebb romantikusabb helyet találni, mint a Folly.

 

 

Ha még keresik a megfelelő helyszínt a nagy napra, kollégáink szívesen segítenek a részletek egyeztetésében, keressenek minket bizalommal!

Kontakt: Cseh Krisztina (cseh.krisztina@folly.hu).