Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Esküvő kiállítás a Follyban

Az esküvő felejthetetlen és csodás élmény, melynek első és legfontosabb lépése a tökéletes helyszín megtalálása - büszkék vagyunk rá, hogy a Folly évről-évre egyre több esküvőnek ad otthont.

Nálunk, a Balaton-felvidék e különleges mikroklímájú szegletében csodás táji környezet, százéves ciprusok és cédrusok, varázslatos balatoni kilátás és színvonalas étterem várja a házasodni vágyókat. Polgári és egyházi esküvő egyaránt megtartható kertünkben, továbbá esküvői ebédnek vagy vacsorának is szívesen helyet biztosítunk.

Gyertek, nézzétek meg, mit kínálunk a jegyespároknak, tegyétek fel a kérdéseket, nézzétek meg a helyszíneket, sőt még a fogásokat is megkóstolhatjátok. 2022. február 20-án esküvő kiállítást szervezünk, amelyen lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, esküvőt tervezőnek, hogy ellátogassanak hozzánk, megismerkedjenek az általunk kínált esküvői menüajánlattal, a szertartás helyszínekkel, a kapcsolódó szolgáltatásokkal és a Folly esküvők egyedülálló hangulatával.

Az eseményre előzetes regisztráció szükséges, a résztvevők száma korlátozott.

Az érdeklődőket másfélórás időközönként tudjuk fogadni az alábbi beosztásban:


- 10:00-11:30
- 12:00-13:30
- 13:30-15:00
- 15:00-16:30.

Az adott időpontokban lehetőséget biztosítunk a személyes egyeztetésre, személyre szabott ajánlat összeállítására, dátumfoglalásra is.

Kedvezményes részvételi díj: 7.900 Ft/fő, amely tartalmazza az arborétumi látogatást, a kiállításon történő részvételt, a helyszínbejárást, illetve az esküvői menü végig kóstolását. A befizetett részvételi díj a Follyban tartandó esküvő foglalójából jóváírásra kerül.

Menüsor:
- zöldségkrémleves
- húsleves
- vegán körözött, kenyér
- kacsamáj terrine, hagymalekvár, kalács
- sertéstarja, erdei gombamártás
- kacsacomb, káposztakrém
- zöldséges árparizottó
- fogasfilé kárpáti módra
- esküvői torta és sütemény
- 3 x 0,5 dl Folly bor | szörp

Jegy: ITT

kép: Fénypont