Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Épülünk, szépülünk

Már három hónapja építkezünk a Follyban – úgy tervezzük, hogy májusig befejezzük a munkálatokat. Megújulnak az arborétum fogadóterületei, közösségi helyiségei és sétaútvonalai. Tavasztól kényelmes lesz a parkolás, tágasabb mosdóhelyiségek állnak majd a vendégek rendelkezésére, babakocsival vagy kerekesszékkel érkező vendégeink részére is bejárható lesz a kert alsó-középső része. Emellett új attrakciókat is kialakítunk bízva abban, hogy ezekkel teljesebbé tehetjük a Folly élményt. Új szerkezetet kap a kilátó. Kibővítjük a kerti játékelemek sorát: mászóalagutat építünk a gyereknek, Balatoni panorámás óriáshintát „ég és föld között” a felnőttek is bátran kipróbálhatják. Chill-teraszunk kialakítása, amely szabadtéri koncerteknek, jókedvű borkóstolóknak, hűsítő kikapcsolódásnak lesz kiváló helyszíne, szintén jól halad, az itt épített kerti építménynek, follynak már a testvére is áll az arborétum felső részében. Ld. folly

 

 

„A Folly nem csak egy arborétum, sokkal több ennél. Egész évben nyitvatartunk, számos programmal várjuk a természet kedvelőit, a családosokat, a gyerekeket. Büszkék vagyunk arra, hogy a folyamatosan fejlődő Folly olyan ismert és elismert turisztikai attrakcióvá vált, amely az európai magánkertek által képviselt élvonalhoz tartozik. A jelenlegi fejlesztések reményeink szerint tovább növelik a vendégeink komfortérzetét.” (Folly Réka)

 

 

A fejlesztések a Kisfaludy2030 turisztikai attrakciófejlesztési pályázat keretében valósulnak meg 470 millió forint értékben.

Alig várjuk, hogy elkészüljünk és látogatóink birtokba vehessék az új élményelemeket! Addig is köszönjük vendégeink türelmét.