Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Down szindróma világnapja

„Isten hat nap alatt teremtette a világot. A hetediken megpihent, körülnézett, majd a nyolcadikon megteremtette a downosokat, hogy több szeretet jusson a földre.”

Évek óta fontos dátum számunkra március 21-e, a Down-szindróma világnapja, hiszen Judit harmadik gyermeke Down-szindrómával született: Miklós már 6 éves, fejlesztésében elsősorban a család, az otthoni légkör és a korban közeli testvérei segítenek. Közvetlenül ezután azonban a legtöbbet annak az integráló óvodának köszönhet, ahova jár.

Éppen ezért arra gondoltunk, hogy a világnap alkalmából jótékonysági árverést hirdetünk és a liciten befolyt összeget Miklós óvodájának adományozzuk – ezzel is ráirányítva a figyelmet a speciális nevelési igényű gyermekekkel foglalkozó integrált intézményekre és azok fontosságára.

Két impozáns méretű, az Arborétum óriástobozú fenyőjéről (Pinus coulteri) szüretelt tobozt bocsátunk árverésre. Ezekre licitálni az erre készült Facebook esemény alatt lehet majd ITT. A licit eseményre a részvételi szándékot március 2-tól lehet bejelölni.

Az óriástobozokra licitálni március 17-én 10.00 órától lehet, a jótékonysági árverés 03.18-án 14.00 órakor zárul.