Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Családok Éve a Follyban

Családok Éve a Follyban

Arborétumunk Isten segítségével négy generáció elkötelezett munkájának és kitartásának eredménye. A kert szeretete és gondozása, generációról generációra szálló örökség a Folly családban. Az arborétum több számunkra, mint egy dendrológiai látványosság: a múltunk, jelenünk és jövőnk. Mindez elképzelhetetlen a Folly család nélkül – és elképzelhetetlen a látogatók, a hozzánk érkező családok nélkül. Éppen ezért 2024-ben meghirdetjük a Családok Évét, amelynek keretében kibővített családbarát szolgáltatásokkal, új családi programokkal és eseményekkel várjuk vendégeinket.

Elsőként a programkínáltunkat újítottuk meg: Húsvéttól a közkedvelt családi szabadulószoba mellett elindítottunk két új családi programot: szombatonként Folly matiné néven ingyenes gyerekprogramra hívjuk a legkisebbeket és megnyitottuk a kiállítótérben található tobozkiállítást, amelyhez kapcsolódóan izgalmas pecsétgyűjtő tobozkörutat alakítottunk ki a kertben. Minden pecsétgyűjtő ajándékot kap!*
 

 
Április 20-án tartjuk a Tavaszi Örökbefogadói Napunkat, amelyen felavatjuk a Családok Fáját. A kert középső részén, a Nádasház közvetlen tőszomszédságában található, 1960-as években ültetett, grandiózus kaliforniai gyantásciprus nagy túlélő - termeténél, koránál és fekvésénél fogva kiválóan szimbolizálja a család erejét, a kitartást és az életerőt.
 
Az anyák-napi hétvégén változatos programokkal várjuk a családokat. Április 26. – május 2. között várjuk az édesanyáknak, nagymamáknak, keresztanyáknak szánt kedves üzeneteket, gondolatokat (a zsoldos.natalia@folly.hu e-mail címre), amelyekkel a május 4-5-i hétvégén hétvégén a Családok Fáját, a kaliforniai gyantásciprust díszítjük fel. Lepje meg szeretteit a Folly Anyák Fájánák lombjai alatt!
A hozzánk látogató édesanyáknak, nagymamáknak, keresztanyáknak ajándéknövénnyel** kedveskedünk!
 

 
Gyereknapra újabb gyerekprogrammal készülünk: terveink szerint kialakítunk egy rövidebb, önállóan, animátor nélkül bejárható meseösvényt, amely - reményeink szerint - élvezetes és játékos lehetőséget nyújt a gyermekek számára a kert felfedezésére.
 
Legyen részese a Folly család történetének, hozza el családját a Follyba 2024-ben is!
 
* 10 pecsét összegyűjtése esetén, a készlet erejéig, kérjük, hogy családonként EGY pecsétgyűjtő lapot vigyenek magukkal, köszönjük!
** A készlet erejéig.

Keresés