Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Follynlove törzskártya

Legyen Ön is a Folly család tagja!

Kevés olyan arborétum van a Kárpát-medencében, amelyet 115 évvel az alapítás után az alapító család művel és fejleszt tovább. Éppen ezért olyan különleges a Folly Arborétum, amit immár a dédunoka, a negyedik generáció tagja gondoz teljes szívvel és lélekkel. Egyedülálló családi arborétum ez, ahol az ősök szeretete, hite és kemény munkája ma is ott rejtőzik a fák és a szőlőtőkék között.

Most Ön is részese lehet a különleges atmoszférájú kert és a Folly család történelmének! Follynlove törzsvásárlói programunkat azoknak találtuk ki, akik évente többször is szívesen betérnének az arborétumba, akár egy jóleső sétára, akár egy csésze kávé vagy egy pohár bor elfogyasztására. A Follynlove törzskártya megvásárlásával nem csak kedvezményekre jogosult, de jelképesen a Folly család tagjává is válik!

 

1. Miért legyen Follynlove törzskártya tulajdonos?

-  Follynlove törzskártya tulajdonosaink egy éven keresztül ingyenesen látogathatják az Arborétumot.
-  A www.folly.hu webshopon történő vásárlás esetén 10% kedvezményt biztosítunk a végösszegből.
-  Belépős programjaink jegyárából ugyancsak 10% kedvezményt biztosítunk.
-  Follynlove törzskártya áraink: egyéni: 2.500 Ft, családi: 6.000 Ft.

 

2. Mit nyújtunk?

- Exkluzivitást. Hírlevelünkön keresztül Follynlove törzskártya tulajdonosaink elsőként értesülhetnek a kertben zajló eseményekről, programokról, valamint a Folly új termékeiről.
- Follynlove törzskártya tulajdonosaink az elsők között próbálhatják ki a Folly legújabb szolgáltatásait.
- Különleges, kizárólag törzsvendégeink számára rendezett exkluzív programokat szervezünk, amelyeken Follynlove törzskártya tulajdonosaink ingyenesen vehetnek részt.

 

3. Hogyan juthat Follynlove törzskártyához? 

- A Follynlove törzskártya igényelhető az info@folly.hu e-mail címen vagy megvásárolható személyesen a Folly Arborétum jegypénztárában.
- A Follynlove törzskártya által biztosított kedvezményt online vásárlás esetén a törzskártya tulajdonos a kártyán szereplő egyedi szám beírásával kapja meg, személyes belépéskor pedig a kártya jegypénztárban történő felmutatásával érvényesíthető a kedvezmény.

 

4. Hogyan működik, hogyan érvényesíthetőek a kedvezmények?

- Follynlove törzskártya tulajdonosaink online a www.folly.hu oldalon vásárolhatnak kedvezményesen.
- Follynlove törzskártya tulajdonosaink hírlevelünket évente 4 alkalommal e-mailben kapják meg.
- A belépéskor Follynlove törzskártya tulajdonosaink a jegypénztárban bemutatott törzskártyával léphetnek be térítésmentesen az Arborétumba.

 

5. Adatvédelem

- Az adatlap kitöltésével a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a megadott információk – beleértve a személyes adatokat is – bekerüljenek a Folly Arborétum elektronikus nyilvántartásába.
- Az adatkezelés és a feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer hatékony működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése, a vásárlói igények figyelembevétele, a törzsvásárlók megbízható tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve az Arborétum iránti elkötelezettség növelése.
- Az adatokat a Folly Arborétum bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki.
- A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül és nem használható többé. Az adatok visszaállítása ezt követően már nem lehetséges.

Keresés