Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Hírek, újdonságok Partnereinknek / 2023. április

VÁLTOZÁSOK 2023. április 1-től

Új nyitvatartásunk részletesen ITT elérhető     ► Információ új belépőjegyárainkról ITT


 
ÚJDONSÁG! WORKSHOP ÉS INTERAKTÍV KERTI PROGRAMOK

Áprilistól új, interaktív kerti programokkal várjuk vendégeinket. Rendhagyó formában, interaktív foglalkozások keretében mutatjuk be látogatóinknak kertünk érdekességeit: gyógyfű-ismertetőnkhöz teakóstolót tartunk, szőlőfajtáinkat pincelátogatással egybekötve mutatjuk be, bekémlelünk a madárodúkba és maglabdacsot készítünk. Meghirdetett időpontokban vagy privát program keretében csoportok számára is.

♦  Folly Herba  - gyógynövényeink   ♦   Kertészkedjünk! - kreatív workshop és Follyroll maglabdacs készítés    ♦   Szőlőtől a borig – kalandozás a tőkék között    ♦    Kertem és egyéb állatfajták – interaktív kerti program   ♦

► További információ ITT     ► FB események


 
ESTI ARBORÉTUM - FÉNYFESTÉS & HOLDFÉNYTÚRA KERTI SÉTÁK

A Folly Arborétum területén számos helyen látványos fényjátékkal találkozhatunk. A változatos színeknek és fényanimációknak köszönhetően összesen 8 helyszínen kelnek új életre a növények, a kert ikonikus fái és elevenednek meg a kültéri műalkotások, térelemek. A Fényfestés sétákat május végéig tartunk.

További információ ITT     ► Jegyek a helyszínen vagy online ITT


 
SZABADULÓSZOBA A FOLLYBAN

Tavaszi kerti program, amely több, mint egy séta az arborétumban. Kitűnő szórakoztató program, amely egyaránt ajánlott családok, baráti társaságok vagy céges csapatépítés számára.

► További információ ITT    ► Jegyek a helyszínen vagy online ITT


 
 BOROS4ES BORKÓSTOLÓ

4 tételes borkóstoló borkorcsolyával és bemutatóval, szombatonként 17:30-tól.

► További információ ITT     ► Jegyek a helyszínen vagy elővételben ITT


 
ARANYÉRMES FOLLY BOR

Borászatunk újabb büszkesége a 2020-as Folly Rajnai Rizling! A 2019-es tétel után a 2020-as évjáratú Rajnai Rizlingünk is megkapta a legjobbaknak járó aranyérmet a Berliner Wein Trophy-n.

► Minden, amit a díjnyertes borról tudni lehet, ITT olvasható 


 

TAVASZI BORVACSORÁK

A nagy sikerre való tekintettel a tavaszi hónapokban is szervezünk borvacsorákat – ezúttal friss, szezonális, nyárt idéző ízekkel és ahogy már megszokhatták kedves vendégeink, legjobb tételeinkkel kísérve.

Részletes információ ITT    ► FB esemény ITT    ► Jelentkezés e-mail-en vagy jegyek elővételben webshopunkban vásárolhatók ITT

 

Bízunk benne, hogy programkínálatunk felkeltette az érdeklődését és mind Önt, mind vendégeit hamarosan a Follyban köszönthetjük!

Elérhetőségünk: info@folly.hu

 

Keresés