Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Az én kertem - Pályázat általános iskolások részére

Az én kertem - Pályázat általános iskolások részére

Alapítványunk, az Égig Érő Tanterem Alapítvány április 6-án hirdette meg „Az én kertem” elnevezésű pályázatát. A pályázatra, amelyet a környezettudatosság témakörében írtunk ki, Veszprém, Zala és Somogy megyei általános iskolások jelentkezését várjuk.

A felhívásra jelentkező gyermekek/osztályok különböző módon fogalmazhatják meg, mit jelent számukra a természettudatosság, mit tudnak tenni környezetük védelme érdekében. A pályázat benyújtásának módja: A3-as rajz, A3-as montázs (rajz és nyomtatott képi eszközök), digitális rajz vagy montázs (min. 10 MB, file küldővel), video (min. 2 perc, file küldővel).

A pályázat benyújtási határideje: 2022. április 30.

A nyeremény egy Follyba szóló csoportos belépőjegyet tartalmaz, emellett az osztály részt vehet egy „Természetismeret óra a természetben” c. programon, miközben a gyerekek a Folly háziszörpjeit is megkóstolhatják. A pályázattal kapcsolatos minden további információ megtalálható ITT.

Szeretettel várjuk a pályaműveket!

Amennyiben az Ön számára is fontos a természetvédelem, a környezettudatosság, szívesen tenne azért, hogy a jövő generációja is értékelje, óvja a természet kincseit, kérjük, támogassa adója 1%-nak felajánlásával az Alapítványt.

 

Égig Érő Tanterem Alapítvány
Adószám: 18879364-1-19