Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Folly Élmények

A Folly sokszínű és egyedi élményt kínál minden kedves látogatójának, hiszen számos programmal, érdekességgel és szezonális ajánlatokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az arborétum egész évben nyitva tart, így a különleges fák és növények bármelyik évszakban megcsodálhatók. A jóleső arborétumi séta után a grillteraszon vagy a nemrég nyílt étteremben kulináris ínyencségekből lehet fogyasztani, hozzá pedig Folly borokat, szörpöket vagy teákat lehet kóstolni.


 

Kisebbeknek

A Folly hatalmas, fák árnyékolta kertje gyorsan be tudja magát lopni a családosok szívébe. Az arborétum ideális pihenőhely azok számára, akik gyerekkel érkeznek, hiszen az itt található tágas, fából készült, egyedi játszótér élménydús és vidám kikapcsolódást ígér az egészen kicsi és a nagyobb gyerekek számára is. Amíg a gyerekek önfeledten játszanak, addig a szülők kiélvezhetik a természet adta nyugalmat, és elmerülhetnek a kert mesés panorámájában.

 

 

Csoportoknak

Meeting, csapatépítés és kirándulás egy nem mindennapi helyszínen! Az arborétum kiváló terepet biztosít céges rendezvényeknek és csapatépítő programoknak is. Érkezzen akár csoporttal, baráti társasággal vagy munkatársakkal, a Follyban emlékezetessé tesszük az összejöveteleket! A kellemes atmoszférájú kert, az itt található étterem, borozó-, illetve grillterasz mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy különlegessé varázsoljuk ezeket az alkalmakat! Csoportajánlatainkról a "Folly élmények - Csoportoknak" fül alatt olvashat bővebben.

 

 

Bor- és szörpkóstoló

Kóstolós belépőink segítségével megízlelheti különleges borainkat és házi szörpjeinket, amelyekhez sajttálat vagy hamburgert kínálunk ajándékba. Nyáron a szikrázó napsütésben jó választás lehet egy pohár gyöngyöző Buboréka rozé, a hideg napokra pedig teakülönlegességeink mellé gyömbérszörpöt, fahéjas szilva szörpöt vagy fahéjas almaszörpöt ajánlunk. Előzetes bejelentkezés esetén többtételes szakmai borkóstolóval várjuk a nagyobb létszámú csoportokat. Szintén vállaljuk céges rendezvények és csapatépítő programok szervezését is, amelyekről bővebben a "Folly élmények - Csoportoknak" fül alatt olvashat. Aktuális kóstolós belépőinket a "Belépők" fül alatt találja.

 

 

Arborétumi séta

Legyen részese a Folly család történetének és ismerje meg jobban a varázslatos balatoni panorámával rendelkező örökzöld kertet! A Follyban található sétaút érdekessége, hogy a telepített egzóta örökzöldeken kívül részben természetes erdőn vezet át, ahol lehetőség van megismerni az eredeti növényzetet is. Az ösvényeket hangulatos árnyas pihenők és szobrok szegélyzik. A dombra felérve csodás kilátás tárul a toboz formájú kilátóból a látogatók szeme elé: szemben a Balaton, a túlparton Fonyód, a szomszédban Badacsony és a lábaink alatt az ábrahámhegyi Szent Iván kápolna. Ezt semmiképp nem érdemes kihagyni! Aktuális belépő árainkat a "Belépők" fül alatt találja.

 

 

Tökéletes esküvőhelyszín

A mesés fekvésű, Balatonra néző Folly Arborétumban romantikus környezetben mondhatja ki a boldogító igent az Ifjú Pár. Az örökzöld kert lenyűgöző atmoszférája, a csodás panoráma és a százéves cédrusok illata mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy különlegessé varázsolják a nagy napot. Arborétumunkban lehetőséget biztosítunk mind az ünnepélyes ceremónia, mind pedig az esküvői

ebéd vagy vacsora lebonyolítására. Csapatunk egyaránt felkészült a kisebb (15-35 fős) és nagyobb (35-160 fős) ünnepi rendezvények fogadására. Mivel a Folly minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt, ezért az év bármelyik időszakában segítünk maradandóvá tenni ezt a napot. További információkért, részletes árajánlatkérés esetén várjuk levelét az info@follyarboretum.hu címen.

Keresés